donderdag 23 februari 2012

Negentig jaar


Ze lijkt kleiner en kleiner te worden, breekbaarder, kwetsbaarder. Te klein, te breekbaar, te kwetsbaar voor de wereld om haar heen.

Ze had nooit gedacht dat ze zo oud zou worden, zegt ze regelmatig en haar blik is de ene keer verbaasd en de andere keer vermoeid. Erg vermoeid.

Ze is de op een na jongste van negen en vandaag is ze ouder geworden dan haar broers en zusters ooit geworden zijn. Veel ouder dan mijn vader geworden is.

We hebben vandaag haar verjaardag gevierd. We hebben samen met haar gelachen en genoten, we hebben van de stralende jarige in ons midden genoten. We waren, stiekem, samen met haar verbaasd: dat wij deze verjaardag nog zouden vieren...

Verbaasd. Verrast. En heel, heel erg blij.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je moeder. Wat prachtig dat je dit mee mag maken. Wonderlijke leeftijd.
Geniet ervan :-))

Groetjes Tiny Tuip

Sylvie zei

Dankjewel Tiny!

Piet P. zei

Meer dan van harte gefeliciteerd!

Berna zei

Syl wat heerlijk dat jullie deze verjaardag met haar, en niet te vergeten in aanwezigheid van Paul, mochten vieren. Van harte gefeliciteerd!!

Stans zei

Hallo Syl,
Late reactie, werd er door Gerry opgewezen. Dat ik dit verhaal niet had gelezen.
Had over jou verhaaltjes verteld hoe goed ze zijn....dus Gerry ool altijd gewerkt in de Bieb, is nieuwsgierig geworden. Ze zal je dan ook als fb vriend bij je aanmelden. Maar als nog gefeliciteerd, en jeetje al 90 jaar super hoor!!! Geef haar maar een dikke kus van mij. Gr Stans. Ga nu verder lezen, want ik heb een hoop gemist. Xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...